Expoziția de bunuri de larg consum ”RIVULUS DOMINARUM”

0
53

Camera de Comerț și Industrie Maramureș va organiza, în luna septembrie, cea de-a XXIX-a ediție a expoziției de bunuri de larg consum ”RIVULUS DOMINARUM”, în cadrul căreia se va desfășura a III-a ediție a Salonului ”REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”, organizat în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș.
Cea mai mare expoziție de bunuri de larg consum din nord-vestul României se va desfășura la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” Baia Mare, B-dul Unirii 14A.
Începând cu anul 2019, ”Rivulus Dominarum” s-a dezvoltat atât prin salonul ”Republica Moldova prezintă” cât și prin prezența constantă la stand a mai multor companii din Slovacia și Republica Moldova care au transformat manifestarea într-un eveniment internațional.
Aproximativ 15.000 de vizitatori au trecut pragul expoziției în anul 2022. Manifestarea expozițională se va desfășura în aceeași perioadă cu evenimentul de tradiție pentru comunitatea băimăreană – Sărbătoarea Castanelor.

Mai multe informații pe site-ul www.ccimm.ro, sau la tel. 0262221510, 0733674898, e-mail: expo@ccimm.ro, persoană de contact Oana Bran.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.