80 milioane euro • Proiectele parcurilor industriale, depuse astăzi spre finanțare!

0
99

Proiecte importante pentru dezvoltarea Maramureșului s-au aflat pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de ieri. Este vorba în primul rând despre documentația pentru cele patru parcuri de specializare inteligentă din Baia Sprie, Târgu Lăpuș, Șomcuta Mare și Fărcașa.
Proiectele expuse în ședința de plen vor fi depuse astăzi spre finanțare prin PNRR. De asemenea, proiecte pentru digitalizarea Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, respectiv a Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare au figurat pe ordinea de zi de ieri, pentru a putea fi depuse spre finanțare, tot prin PNRR.
„Vineri se deschide apelul de proiecte pe Programul Operațional Regional pentru dezvoltarea parcurilor cu specializare inteligentă din Regiunea Nord-Vest. Având în vedere că noi am dezvoltat până în acest moment 4 astfel de proiecte, cu studii de fezabilitate, absolut toate avizele, acordurile, documentațiile necesare, toate au fost pregătite spre a fi depuse vineri, la prima oră, pe POR, astfel încât să fim între primii care depun proiecte și să putem obține finanțarea pentru toate cele 4 parcuri din Maramureș. Vorbim de proiecte de aproximativ 80 de milioane de euro în total”, a spus Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.