În Sighetu Marmației • Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului

0
25

Miercuri, 23 august, polițiștii au întocmit două dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.
• În jurul orei 5, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat că un tânăr, de 29 de ani, aflat la volanul unui autoturism, în intersecția cu circulație în sens giratoriu a străzilor Unirii cu Bogdan Vodă, a intrat în coliziune cu gardul metalic și de beton din fața unei biblioteci. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei
• În jurul orei 12, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În fapt, un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Bogdan Vodă, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, la volanul căruia se afla o tânără, de 28 de ani, din Desești.
În cazul bărbatului, etilotestul a indicat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În ambele cauze, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

În Baia Mare • Coliziune între autoturisme

Miercuri, 23 august, în jurul orei 12, polițiștii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Victoriei.
La fața locului, polițiștii au constatat că un băimărean, de 48 de ani, aflat la volanul unui autoturism, condus dinspre strada Valea Roșie înspre strada Iuliu Maniu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un cetățean italian, în vârstă de 19 ani, iar în urma impactului, acesta a fost proiectat într-un alt participant la trafic, autoturism condus de o femeie, de 50 de ani.
O femeie, de 37 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind “zero”. În cauză, se continuă cercetările.

În Ferești • Accident rutier cu victimă

Miercuri, la ora 15.23, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în Ferești.
La fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 25 de ani, din Vadu Izei, a condus un autoturism, având direcția de deplasare către Giulești, a părăsit partea carosabilă și a intrat în scuarul sensului giratoriu.
În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a fost transportat la spitalul din Sighetu Marmației.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind “zero”.
În cauză, se efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

În Rona de Sus • Dosar penal pentru accidentarea unui pieton

Miercuri noaptea, polițiștii din Sarasău au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu o victimă, în Rona de Sus.
La fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr, de 21 de ani, din comună, care conducea un autoturism înspre Petrova, a surprins și accidentat, cu partea din față a autoturismului, un pieton, în vârstă de 53 de ani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind “zero”.
Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

În Șurdești • O șoferiță a părăsit carosabilul și a intrat într-un gard

Polițiștii din Baia Sprie au intervenit la un accident în Șurdești.
La fața locului, polițiștii au stabilit că o băimăreancă, de 60 de ani, aflată la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare dinspre Cavnic, a părăsit partea carosabilă prin dreapta, a lovit gardul și stâlpii unui imobil, iar, ulterior, ar fi fost proiectată din nou pe partea carosabilă.
În urma impactului, conducătoarea auto și un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Baia Mare, au fost transportați la spital.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind “zero”. Cercetările continuă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.