Trofeul Festivalului „Floare de colț” a ajuns la un sătmărean

0
38

În perioada 19 – 20 august, în Parcul „Grădina Morii” s-a desfășurat cea de-a XI-a ediție a Festivalului Concurs Național „Floare de Colț”, un eveniment muzical de referință al Municipiului Sighetu Marmației. Prezentatorul Festivalului ,,Floare de Colț” a fost carismaticul actor Adrian Păduraru.
Festivalul-concurs „Floare de colț” și-a desemnat câștigătorii. Marele premiu a ajuns la tânărul folkist sătmărean, Adrian Lupescu. Premiul I a fost obținut de Karina Marina Muntean, premiul al II-lea a ajuns la Teodora Nicoleta Matean, premiul al III-lea a revenit la Nicolae Puchianu.
Premiul pentru cea mai bună creație a fost câștigat de Constantin Amorăriței, iar premiul de popularitate a fost obținut de Cami, Simi & friends.
Pe parcursul celor două zile de festival, iubitorii muzicii folk au avut ocazia să îi asculte pe: Florin Săsărman și Alexandru Filip (clape), Marius Bațu, Narcisa Suciu&Band, (Ciprian Matei și Mihai Neniță), Vasile Șeicaru & Nicolae Matei (clape), Nicolae Boico, Adrian Sărmă­șan, Radu Gheorghe, Emeric Imre & friends (Marius Roger, Jimi el Laco) și Ducu Bertzi & Friends (Constantin Neculae, Marius Bațu, Mihai Neniță). Cantautorul Ducu Bertzi a susținut un recital cu ocazia aniversării a 50 de ani de activitate scenică.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.