Revanşă cu victorie categorică pentru Fărcaşa

0
50

Fărcașa Old Boys – Sport Team 8-3 (5-2). Acesta a fost scorul înregistrat în meciul revanşă pentru Fărcaşa. Partida anterioară în­tre cele două echipe a avut loc în 10 august 2023, când Sport Team a câștigat cu 9-3(4-1)
Meciul de la finele săptămânii trecute s-a desfășurat pe cocheta arenă din Tămaia, întreținută foarte bine de cei din Fărcașa. Pentru a „spăla” rezultatul negativ din meciul tur, echipa gazdă a făcut tot posibilul să câștige acest meci. Astfel, având la dispoziție și câțiva jucători de la echipa de Liga a IV-a din Fărcașa, în timp ce echipa băimăreană a dispus doar de două rezerve și cu căpitanul de echipă Vasile Terec, accidentat din minutul 15, pentru cei din Fărcaşa a fost doar un galop de sănătate. Ei l-au avut în teren şi pe Andrei Rusu, zis „Rusulică” cel mai bun de pe teren și cu un „travaliu” debordant, autor a trei goluri. Arbitrajul a fost asigurat de Daniel Cirțiu, Attila Antal și Raul Sepsi.
Marcatori:
Fărcașa Old Boys:
Andrei Rusu 3, Raul Pop, Sorin Bugeș, Vlad Groșan, Dorin Pop și Claudiu Hocman.
Sport Team:
Bogdan Bîrle 2, Cris­tian Bărbos.
Următoarele meciuri pentru echipa băimăreană vor fi la Cupa Sport Team 2023-editia a X-a, organizată în 23 septembrie 2023.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.