Probleme mari cu câinii lăsați liberi în Șișești

0
101

Proprietarilor de patrupede de pe raza comunei Șișești li se recomandă să-ți țină câinii în curți și nu liberi pe străzile comunei. Primăria a primit o serie de sesizări cu privire la această problemă, așa că încearcă să ia măsuri.
„Având în vedere numeroasele sesizări cu privire la prezența câinilor cu și fără stăpân, pe domeniul public al comunei Șișești, îi rugăm pe cei care dețin câini să îi țină pe proprietatea privată împrejmuită, pentru a nu îi pune în pericol pe ceilalți cetățeni”, a explicat Ioan Mircea Tentiș, primarul din Șișești. Pe de altă parte, administrația publică a comunei solicită proprietarilor de stâne de pe raza UAT-ului să respecte legea cu privire la numărul de câini pe care îi pot deți­ne la o stână.
„Menționăm că în perioada următoare vom face o acțiune de ecarisaj la nivelul comunei. Prin urmare, vă rugăm să ne semnalați la numărul de telefon 0742.121 747 sau pe adresa de e-mail primariasisesti@yahoo.com locurile unde sunt prezenți câini fără stăpân sau persoanele care își lasă câinii pe domeniul public, în vederea luării măsurilor ce se impun”, a mai precizat edilul comunei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.