Corespondență specială de la Bruxelles • De la nume, la renume

0
291

Povestea celebrului brand al pălincii ZETEA a fost spusă, la Bruxelles, într-un mod unic, chiar de Silviu Zetea, creatorul brandului. S-a întâmplat sâmbătă, 30 septembrie, în incinta Arthis, Casa de Cultură Belgo-Română.
A fost o seară specială, în mijlocul unei audiențe românești din diaspora, cu dragoste pentru tradiție și gustul autentic al pălincii, în care Silviu Zetea a prezentat povestea captivantă a brandului său, aducând la viață trecutul și evoluția ZETEA, de la ideea inițială, până la succesul și recunoașterea pe plan internațional. Un omagiu adus tradiției și inovației, în care gustul autentic al României a fost sărbătorit într-un mod cu totul special.
Povestea “de la nume la renume” este una care inspiră și demonstrează că oricine poate atinge succesul cu pasiune, muncă asiduă și un angajament ferm. Povestea a fost completată de Expoziția de fotografii IPOSTAZE, a Marianei Scubli. Este impresionant să vezi cum artiști, precum Mariana Scubli, pot să utilizeze fotografia pentru a capta momente, emoții și ipostaze, trezind imaginația și reflecția spectatorilor.
Așa se întâmplă atunci când zona antreprenoriatului întâlnește zona artistică. O sinergie puternică, în care frumusețea și inspirația într-o lume pragmatică pot duce la o societate mai bogată din punct de vedere cultural și artistic.
Personal sunt fericită când propun și mă implic în organizarea evenimentelor din zona Maramureșului, Sătmarului și nu numai, cu oameni care își spun povestea de succes. Am avut și un moment artistic muzical cu Diana Drăghici și Cristian Ciomu, cu piese muzicale etno-jazz, care au încântat publicul numeros.
Întregul eveniment s-a desfășurat în prezența ES Andreea Pastârnac, ambasadorul României în Regatul Belgiei, și doamnei Eugenia Cristea, consul al României la Bruxelles.
Evenimentul a fost organizat de Euro-Mara și Arthis.
Doris UGLAR

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.