Un maramureșean, primul om fără antebrațe care a urcat Vârful Moldoveanu

0
170

Maramureșeanul Florin Zaharie, cunoscut ca bărbatul fără antebrațe, a atins o nouă performanță. Florin Zaharie a reușit să ajungă pe cel mai înalt vârf muntos din România, Vârful Moldoveanu (2.544 metri altitudine).
Organizatorii aventurii montane, cei de la Asociația Energia Mișcării, au arătat că este o premieră și că prin această acțiune au dorit să îi inspire pe oameni, să îi încurajeze că indiferent de situația dificilă în care se află pot să devină învingători.
„Provocarea făcută este atât pentru a-l susține pe Super Eroul Fără Antebrațe, Florin Zaharie, cât și pentru restul oamenilor care vor auzi de premiera reușită de el și vor conștientiza o lecție importantă și esențială de viață. Florin a reușit să scrie o pagină luminoasă în istorie alături de noi și cu siguranță va continua să inspire, să motiveze și să ghideze mulți oameni pe drumul performanței calității vieții pe cele mai înalte culmi ale trăirilor existențiale”, a spus președintele Asociației Energia Mișcării, Remus Diaconu.
3La rândul său, Florin Zaharie a adăugat că “a fost o superexperiență, unică și înălțătoare. Iar dacă eu pot să-mi depășesc condiția umană, cu siguranță și tu vei reuși dacă îţi dorești cu adevărat. Dar până nu încerci, nu vei ști de ce ești capabil”.
Aventura de tip circuit montan, de 12 km, a fost organizată de Asociația Energia Mișcării în parteneriat cu familia Daco Spartanii și Spartan Training Group Baia Mare. Acțiunea face parte din campania “Energia, Echilibrul și Armonia Vieții – Evoluție” și a inclus urcarea pe Vârful Moldoveanu, atingând și Vf. Vistea Mare (2.527 m altitudine, al treilea din România), Vf. Roșu (2.489 m altitudine), Vf. Galbena (2.419 m altitudine) și lacul glaciar Galbena. Campania a fost gândită pentru încurajarea copiilor, adolescenților și adulților să adopte un stil de viață echilibrat, activ și armonios în comuniune cu natura.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.