Campioana en-titre, favorită la o nouă finală!

0
71

• CSM Știința Baia Mare – SCM USV Timișoara •

CSM Știința Baia Mare joacă o carte importantă sâmbătă, pe Arena Zimbrilor. În penultimul act al Ligii Naționale de rugby, campioana en-titre va lupta pentru accesul în marea finală, de la ora 13, cu SCM USV Timișoara, joc transmis în direct la TVR Cluj, TVR Timișoara și Rugby TV.
Băieții lui Eugen Apjok sunt marii favoriți ai acestei semifinale, dar și a cuceririi unui nou titlu de campioni, CSM Știința având un ascendent moral în urma câștigării ultimelor cinci ediții ale eșalonului de elită în rugbyul românesc. Un alt avantaj al “zimbrilor” băimăreni față de restul celorlalte echipe prezente în această fază este participarea în Rugby Europe Super Cup, lotul fiind compus exclusiv din băimăreni, cele trei meciuri oficiale creând un mare avantaj pentru echipa noastră.
„După un parcurs bun în Rugby Europe Super Cup în care am reușit să ne impunem în toate cele 3 meciuri jucate până acum, sâmbătă revenim cu un meci foarte important pentru noi, semifinala Ligii Naționale de Rugby împotriva celor de la SCM Timișoara. Având în vedere istoricul meciurilor, ne vom aștepta la o partidă disputată, în care accentul va fi pus pe forma fizică, fazele fixe și jocul cu piciorul. Sperăm să gestionăm jocul mai bine și să reușim să aducem o victorie în fața propriilor suporteri”, a declarat fundașul băimărean Paul Popoaia.
Baia Mare și Timișoara s-au întâlnit de două ori în acest campionat, în prima fază a sezonului, victoriile fiind împărțite. Timișoara a câștigat meciul de acasă, din 22 aprilie, cu 22-14, însă Baia Mare s-a revanșat în 27 mai, când a învins cu 40-10.
Semifinala de pe Arena Zimbrilor va fi arbitrată de Robert Andrei Diaconescu, ajutat de Cristian Șerban și Nicolae Frățilă. Arbitru nr. 4: Dragoș Preda. Arbitru nr. 5: Teodor Rotaru. Observator/comisar citire: Dănuț Frăsineanu. Arbitru video: Vlad Iordăchescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.