Jucătoare convocate la loturile naționale

0
89
Aleksandra Vu­kajlovic

20 de jucătoare au fost selecționate de Florentin Pera pentru Trofeul Carpați la handbal feminin, iar una dintre acestea este extrema stângă de la CS Minaur, Ana Maria Tănasie.
Din 20 noiembrie lotul național este la Bistrița. România a întâlnit aseară Elveția, azi joacă cu Portugalia (19.30), iar meciul cu Austria este stabilit pentru sâmbătă, 25 noiembrie, de la 17.30. Din cele 20 de jucătoare, 18 vor face deplasarea la Mondiale. Meciurile sunt transmise în direct de Pro Arena.
Alte trei jucătoare de la Minaur sunt convocate la echipele naționale din care fac parte: Aleksandra Vukajlovic (Serbia), Katarina Pavlovic (Croația) și Amra Pandzic (Slovenia).
Lotul de handbal feminin tineret s-a reunit la Izvorani pe 20 noiembrie. În perioada 22-25 noiembrie, România par­ticipă la un turneu de pregătire la Praga, unde va întâlni Cehia (23 noiembrie, ora 17.30), Ungaria (24 noiembrie, 17) și Norvegia (25 noiembrie, 11).
Antrenorul principal al echipei noastre, Simona Maior-Pașca, împreună cu stafful ei (Valentina Ardean Elisei și Luminița Huțupan Dinu), a convocat și patru jucătoare de la CS Minaur Baia Mare: Denisa Roxana Romaniuc, Maria Ioana Groșan, Sorina Brândușa și Cristina Elisa Danciu.

Fetele de la Minaur, vacanță până în 27 noiembrie

Jucătoarele de la Minaur care nu “au prins” loturi naționale sunt momentan în vacanță, dar vor reveni la treabă pe 27 noiembrie (și senioarele, și cele de la tineret). Între 12 și 14 decembrie, Minaur va organiza un turneu în localitate, la care vor mai participa echipa națională de tineret, Gloria Bistrița și CSM Deva. Mai apoi, în zilele de 21 și 22 decembrie sunt programate două meciuri amicale cu Corona Brașov, de asemenea, în Baia Mare. Ar mai putea fi și alte acțiuni până anul viitor, când se vor relua competițiile interne. În primul weekend din ianuarie este programată prima etapă din Cupa României (nu se cunosc meciurile, nu s-au tras la sorți), iar mai apoi ultimele două etape din turul Ligii Florilor, cu SCMU Craiova (acasă) și HC Zalău (deplasare).
Sursa: csminaur.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.