Mitru Leşe dirijând, fericit, pe muzica artezienelor! (vezi video)

0
1671

Mai ieri, traversând oraşul Târgu Lăpuş, cu ochii la drum pentru că… e un imens şantier, l-am văzut cu coada ochiului pe edilul Mitru Leşe, în piaţeta centrală. Am oprit şi ne-am dus să vedem ce lucrări dirija. Şi chiar dirija!!!

Cu ani în urmă, la deschiderea primului punct ISU la Târgu Lăpuş, Mitru Leşe ne-a făcut el însuşi demonstraţia, cum se coboară de la etaj, la urgenţe, pe celebra ţeavă a pompierilor. De această dată, verificând funcţionarea artezienei cu lumini şi cu muzică, Mitru Leşe ne-a dirijat!!! Cu sau fără glumă, edilul avea o emoţie şi o fericire pe chip pe care mai rar s-o vezi la oameni hârşiţi în administraţie. La testele făcute la arteziană, primarul Leşe dirija, radiind, pe muzica de nai a lui Gheorghe Zamfir. Unii privesc de sus, par a nu se şti bucura de reuşite, de realizări. Edilul Leşe se bucura ca un copil.

„Da, Ruja, sigur că mă bucur. Da’ să vezi ce s-o bucurat copiii când i-am dus în viitorul lor parc. Pentru toate vârstele. Atunci să vezi bucuria lor şi a mea”, ne spune edilul. Altfel spus, o investiţie majoră POR, de 2×5 milioane de euro prinde cheag şi începe să se vadă în Târgu Lăpuş. E drept, încă e şantier, încă oamenii n-au trotuar ici-colo, se amestecă cu maşinile, alţii parchează aiurea, unde pot. Tot centrul e în şantier şi nu numai. „Teoretic, trebuia să se finalizeze acum, în decembrie. Dar pentru că n-au venit la timp tranşe­le de bani, suntem nevoiţi să recunoaştem că lucrarea se va prelungi, eu cred că în luna mai a anului viitor va fi gata. A fost o provocare…trebuie să recunosc…”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.