Viceprimarul municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș, cercetat penal

20
35597

• Fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, uzurpare de funcții, constituirea de grup infracțional organizat!
Viceprimarul municipiului Baia Mare Ioan Doru Dăncuș este cercetat penal pentru infracțiunile de fals material în înscrisuri oficiale, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, uzurpare de funcții și constituirea de grup infracțional organizat.
În data de 23 noiembrie 2023, Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare a constituit dosarul penal nr. 5144/P/2023, ca răspuns la plângerea depusă de PNȚCD prin președintele partidului, Aurelian Pavelescu, și a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor amintite. Conform plângerii penale înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, sunt îndeplinite condițiile săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale (partidele sunt persoane juridice de drept public).
Ioan Doru Dăncuș nu îndeplinește funcțiile pe care și le arogă în înscrisurile pe care le semnează. Conducerea reală a partidului este consemnată în Registrul Partidelor Politice al Tribunalului București, potrivit legii. Conform RPP al Tribunalului București, Președintele PNȚCD este Aurelian Pavelescu, Prim-vicepreședinte al partidului este George Rizescu, Președinte CNC este Gheorghe Dinescu și Secretar general este Silviu-Ștefan Molnar, în urma înregistrării ultimului Congres de alegeri din 11.06.2022 prin mențiunea din 20.06.2022.
Făptuitorul Dăncuș Ioan Doru nu este consemnat în niciunul dintre cele două Registre, nu este înregistrat ca făcând parte din Organizația Națională, Organizația Județeană Maramureș și nici ca membru de partid. Organizația Maramureș nu există, dovada fiind nedepunerea documentelor financiare la AEP pentru anul 2022 și faptul că nu apare în Registrul fiscal AEP.
Ioan Doru Dăncuș și-a pierdut definitiv calitatea de membru al PNȚCD în data de 10 decembrie 2022 și, de asemenea, că există mai multe hotărâri definitive pronunțate în 2023, prin care instanțele judecătorești au stabilit irevocabil că Ioan Doru Dăncuș nu are calitatea de Președinte al CNC și nici de Președinte delegat al PNȚCD.

20 COMENTARII

 1. Ioan Doru Dancila. A falimentat Sc Art Tradition …si a inselat multe firme,persoane , banci si institutii.. Un caracter infect, si ii doresc sa isi ia medicamente de banii aceia. El viceprimar in Baia Mare..?.penalul acesta?…Oameni buni…este un mare tepuitor. Cautati pe internet faliment ,insolventa sc art tradition…cu doru dancus….medicamente sa ai parte dorule…

  • @ Sii
   Nu fi prăpăstios !
   Sunt faini și acum !

   Poate, puțin cam naivi și comozi, unii ! „Ajutați” de autorități !

   În întreaga țară, din cauza incompetenței și ticăloșiei diverselor autorități, românii sunt victime. Care, însă, nu știu bine cum să-și apere libertatea și demnitatea. Și plătesc !

  • Primăria Baia Mare e un grup organizat de la revoluție încoace ..Forte interesant că Procurorii nu știu de afacerile ,casele ,blocurile ,mașinile și excursiile neamurilor lor .Știe tot orașul doar ANAF ȘI PROCURATURA IÎNCHID OCHI .

 2. Acest dancusling să-și ia traista să plece peste deal la măsa,e lesne de înțeles că toată viața lui publică e eșuată.La RTc a fost un lingău NU „lider de sindicat”… un NIMIC… nu a ținut cu salariații .Succes după gratii!

 3. Bandă de hoți organizată la Maramu!!O tunat și io adunat pe tăț derbedeii și pungasii.Nu scapi de ei cum nu scapi de râie.
  Cât îi Maramureșu,
  Nu-i fecior ca io și tu,
  Hai țurai și hai țurai…
  În Europa io plecai,
  Că sunt hoț de meserie,
  Fecior fain la primărie….
  Pai nu l-ați văzut pe cherechesù capo de tutti cappi,înconjurat de icoane și sfinți care mai de care mai faini….ăsta-i de-al nostru fecior de glie,hoț de hoț înconjurat de….hoți specialiști.

 4. Să-i bage dracu-n voi!
  Nu voi i-ați ales și i-ați reales pă tăți,inclusiv pă jigodia Cherecheș?!
  Și amu vă plângeți?!
  Ciocu’ mic și să va trageți sânguri picioare-n cur!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.