Se analizează opțiunile pentru modernizarea parcului auto URBIS

0
133

Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare, a efectuat o vizită de lucru la URBIS, societatea responsabilă cu transportul local în municipiu.
În cadrul întâlnirii cu conducerea societății, au fost abordate diverse aspecte legate de provocările cu care se confruntă și s-au pus pe tapet soluțiile propuse pentru îmbunătățirea serviciilor de transport în comun oferite comunității.
Una dintre problemele semnalate în cadrul discuțiilor a fost costul ridicat al pieselor de schimb și starea învechită a parcului auto al societății.
Primarul interimar a afirmat că se vor analiza opțiunile disponibile pentru a reduce aceste cheltuieli și pentru a moderniza parcul auto al UR­BIS SA. Printre măsurile propuse se numără achiziționarea de autobuze și troleibuze, aceasta fiind una dintre prioritățile administrației locale.
”Depunem eforturi pentru a identifica surse de finanțare și parteneriate care să faciliteze această investiție și să aducă în orașul nostru mijloace de transport mai sigure, confortabile și eficiente”, a declarat Doru Dăncuș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.