Seminar de pregătire – „Prim Ajutor și Managementul Traumatismelor în Prespital”

0
35

Voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez Baia Mare, în parteneriat cu Salvamont Borșa, desfășoară seminarul de pregătire cu tema “Prim Ajutor și Managementul Traumatismelor în Prespital”, în cadrul căruia salvatorii montani atestați și aspiranți de la Salvamont Borșa aprofundează cunoștințele și deprinderile necesare pentru acordarea de prim ajutor.
Seminarul include modulul de pregătire teoretică, dar, mai ales, modulul de instruire practică ce constă în exerciții și simulări pe teren, ambele fiind esențiale pentru creșterea nivelului de calitate, de eficiență și a vitezei de reacție privind acțiunile şi măsurile necesare în situațiile de urgență în sprijinul turiștilor sau al comunității locale.
Cu sprijinul partenerilor: Consiliul Județean Maramureș, Visit Maramureș, Rotaract T.E.A.M. Baia Mare, Printmasters Europe, Medimpact, Italsofa Romania, Asociația Aripi pentru Îngeri din Ţara Lăpușului, voluntarii de la Serviciul de Ajutor Maltez răspund cu promptitudine pentru a veni în sprijinul locuitorilor din județul Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.