Susținem ocuparea prin formare tehnologică

0
63

Camera de Comerț și Industrie Maramureș a implementat în perioada 10 octombrie 2022 – 31 decembrie 2023, proiectul “S.O.F.T. – Susținem ocuparea prin formare tehnologică”, finanțat în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020, cu un buget total de 4.675.511 lei, din care 97% a reprezentat finanțarea nerambursabilă.
Proiectul a fost implementat într-un parteneriat coordonat de CCI MM, alături de Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare, Holisun și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș.
Obiectivul proiectului a vizat creșterea accesului și participării la formarea profesională în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor a 600 persoane angajate pe piața muncii, prin formare și activități inovatoare ce favorizează creșterea nivelului de calificare în aceste domenii și sporirea capacității de inserție profesională și a adaptabili­tă­ții acestora la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv.
Pe parcursul celor 15 luni de implementare s-au oferit 5 tipuri de cursuri, la care au participat 669 de persoane: • Competențe avansate Microsoft Excel – 159 persoane • Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere – 88 persoane
• Utilizare instrumente web 4.0 – 25 persoane • Social media și marketing – 52 persoane • Gestionarea digitală a procesului antreprenorial – 339 persoane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.