Invincibilitatea ”zimbrilor” a luat sfârșit

0
75

CSM Știința Baia Mare – SCM USV Timișoara 21-38 (7-14)
Invincibilitatea ”zimbrilor” băimăreni a luat sfârșit în etapa 4 a Ligii Naționale de rugby, formația antrenată de Eugen Apjok cedând clar, în propriul fief, derbiul cu SCM USV Timișoara, 21-38 (7-14). Înfrângere care a consemnat și pierderea poziției de lider, preluată tocmai de adversarul întâlnit sâmbătă.
CSM Știința Baia Mare s-a aflat în avantaj o singură dată, chiar în debutul partidei, în urma unui eseu marcat de Jason Tomane și concretizat prin transformarea izbutită de Alexandru Mureșan (7-0). Din acest moment gazdele au pierdut inițiativa și până la pauză Timișoara a întors rezultatul în favoarea ei, după eseurile semnate de Marius Simionescu și Osundo Malcolm, ambele transformate de Gabriel Rupanu – 7-14.
Partea secundă se scurge în aceeași notă de dominare a grupării de pe Bega, care se desprinde tot mai evident. Marius Simionescu și Tevita Manumua trec în contul bănățenilor alte două eseuri, transformate de același Rupanu și tabela devine 7-31. Al doilea eseu al băimărenilor aparține lui Revazi Dugladze, transformat de Luca Nichitean – 14-31, dar oaspeții refac imediat diferența datorită încercării izbutite de Sebastian Vasilovici și transformate de Dănuț Jipa – 14-38. ”Zimbrii” profită de cele trei eliminări din tabăra adversă și înscriu ultimul eseul al derbiului etapei 4, autor Luca Dvalishvili, confirmat de transformarea lui Luca Nichitean – 21-38.
• CSM Știința Baia Mare: Dico, Papidze, Zubashvili, Dardzulidze, Iancu, Alexe (C), Gelashvili, Bitsadze, Țiglă, Al. Mureșan, Sikuea, Fakaosilea, Tomane, Harasim, Mahlo. Antrenori: Eugen Apjok și Paul Rusu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.