În Maramureș – cel mai mare Revelion din țară

1
9149

Chiar dacă Maramureșul a fost depășit la capitolul turiști de județul vecin, Suceava, încă mai sunt persoane doritoare să își petreacă sărbătorile în cadrul acestei destinații. De Revelion vor fi diverse petreceri în mai multe locuri din județ. Cel mai mare Revelion din județ, dar și din țară se anunță în Oncești, unde vor fi 3 zile de distracție.
Evenimentul se va desfășura la Casa de Petrecere a Moroșenilor, o sală cu o capacitate de 1.000 de persoane. Petrecerea de la Oncești va ține 3 zile: în 30 decembrie este programată tăierea porcului, 31 decembrie – petrecerea de Revelion, iar în 1 ianuarie va fi marcată sărbătoarea Sfântului Vasile.
Vor fi prezenți artiști de renume: Leo de la Roșiori, Găvrilă, Laura Olteanu, Bogdan Bizău, Victoria Bizău, Adrian Dis, Adriana Antoni, Vasile Iura, Roberta Selagea, DJ Mario Dunca, Neluțu Godja, Dana Teleptean, Marinel și Andrei Petreuș, dar și invitați surpriză.
În cadrul evenimentului va avea loc și un stand tradițional, foc de tabără și, bineînțeles, nelipsitul foc de artificii.

1 COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.