Circa 300 de vizite, zilnic, la Casa de Pensii Maramureş

1
1058

Circa 300 de maramureşeni au trecut zilnic pragul Casei Judeţene de Pensii Maramureş, anul trecut. Un calcul sumar atestă că instituţia judeţeană a înregistrat în primele nouă luni ale anului, aproximativ 58.000 de vizite, respectiv o medie de 310 vizite în fiecare zi lucrătoare.
Oamenii au fost informaţi, consiliaţi şi ajutaţi să îşi depună documentaţia prevăzută de legis­laţia în vigoare pentru prestaţiile dorite. Cei mai mulţi maramureşeni au depus cereri ce au vizat pensia pentru limită de vârstă, dar şi solicitări pentru adăugiri de sporuri sau perioade. În total, Casa Judeţeană de Pensii Maramureş a soluţionat, în primele nouă luni, 21.282 de solicitări de prestaţii. Timpul mediu de soluţionare a cererilor de stabilire sau modificare a prestaţiilor a fost de 20,13 zile.

1 COMENTARIU

  1. Am fost in grupa intîi 9ani si 7luni ,ampicat bolnav si am fost in pensie de boala grad doi,nu am mai putut sa continui la lucru ,nu mi s-a calculat spor de grupa dar nici sporurile care le-am avut,si nici armata,acum sunt in pensie normala ,si am o pensie minima ,nu sunt mulțumit .

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.