OMUL în relație cu Universul • Conferință și lansări de carte, la Universitate

0
19

Azi, 19 ianuarie, de la ora 17, Amfiteatrul A59, Facultatea de Litere, Baia Mare, găz­duiește conferința “OMUL în relație cu Universul”.
Invitați: Ovidiu Victor Coșbuc și Johann Muller Dragoman, nume de referință în cercetările de frontieră. Prilej cu care va avea loc și lansarea unor cărți scrise de Ovidiu Coșbuc: “Manual esențial de supraviețuire”; “Autobiografia unui explorator de frontieră”; “Schimbarea paradigmei”. Și alte două cărți scrise de Johann Muller Dragoman: “Adevărul spiritual”; “Vindecarea în antropologia creștină și în practicile terapeutice holistice”.
Omenirea are nevoie de un proiect de regenerare. Are nevoie de un alt sistem de gândire și de gestiune a resurselor Planetei. Și potențialului uman. Are nevoie de o schimbare de paradigmă, care să promoveze respectul, dreptatea, iubirea, compasiunea, ecologia, holistica, cooperarea etc.
Cei doi invitați și cărțile lor ne vor reaminti că umanitatea a ajuns la o încrucișare de drumuri. Pe care îl alegem? De noi și de acțiunile noastre depinde!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.