Ministrul Agriculturii a vizitat o fermă locală din Seini

0
180

Orașul Seini a primit, zilele trecute, vizita ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin-Ionuț Barbu. Membrii delegației guvernamentale au vizitat o fermă seineană de succes și au rămas impresionați de ce au văzut.
„Felicit cu această ocazie fermele noastre care păstrează tradiția și care sunt preocupate de proiecte de succes în domeniul zootehniei: S.C KARIN SRL, S.C. FILSTAR SRL și S.C. GALINUS SRL. Ele au beneficiat de fonduri de la Ministerul Agriculturii, implementând proiecte moderne de producție și modernizare pentru creșterea de găini ouătoare. Am avut bucuria de a fi gazdele întâlnirii dintre domnul ministru și peste 200 de fermieri din județele Maramureș și Satu Mare, o întâlnire plăcută, cordială și binevenită, la care am dezbătut diverse teme de specialitate, precum și situațiile și problemele actuale cu care se confruntă agricultura și zootehnia”, a precizat Gabriela Tulbure, edilul Seiniului.
Ministrul Florin-Ionut Barbu a răspuns timp de circa 3 ore întrebărilor adresate de fermieri, fiind apreciat pentru asta.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.