Proconsul şi-a filmat noul videoclip la Biblioteca Judeţeană

0
254

„Urmează ceva frumos”, a anunţat trupa Proconsul pe pagina de socializare. Recent, Proconsul a filmat o parte din videoclipul melodiei „În lumea ta” în Baia Mare. Spaţiul ales pentru derularea filmărilor a fost într-una din instituţiile de cultură de prestigiu din judeţul Maramureş.

În Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” din Baia Mare au putut fi văzuţi la lucru actorul Corneliu Ulici împreună cu Alice Ulici, regizorul Emi Petruț (Tokos Films), ajutat de David Tarța (multiplu campion național de raliuri încă din 2015, de când avea doar 12 ani).
„Mulțumim Bibliotecii Județene Petre Dulfu Baia Mare, d-lui director dr. Teodor Ardelean. Mulţumiri speciale doamnei Corina Şandor-Martin”, a transmis echipa de filmare.
În videoclip apare şi talentatul actor maramureşean, Corneliu Ulici. Acesta s-a făcut cunoscut publicului larg, mai întâi ca membru al trupei BLISS. Au urmat apoi roluri în filme româneşti şi străine, dar şi în teatru. Primul contact cu lumea cinematografiei a fost ca asistent de producție pentru „Tinerețe fără tinerețe” al lui Francis Ford Coppola, în 2005. De asemenea, Corneliu Ulici a ajuns voice over şi prezentator tv. „Să pot să cânt, să celebrez iubirea și viața, asta mă face fericit. Dintre toate lucrurile generatoare de bucurie, muzica e cea care mă aduce mai aproape de Cer, în reverență și recunoștință înaintea lui Dumnezeu”, spune Corneliu care s-a alăturat şi proiectului muzical Ma Ra Mu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.