Acțiuni cu elevii de Ziua Internațională a Cititului la Biblioteca Județeană

0
50

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cititului Împreună, la Biblioteca Județeană ”Petre Dulfu” din Baia Mare elevii clasei pregătitoare D, a II-a B și a IV-a B, coordonați de prof. înv. primar Alina Terec, Camelia Minghiraș și Ioana David, de la Școala Gimnazială G. Coșbuc și elevii clasei a II-a B, coordonați de prof. înv. prim. Ela Dumitrașcu de la Colegiul de Arte, au trăit emoțiile întâlnirii cu autorul unor minunate cărți pentru copii: Alec Blenche.
Întâlnirea online cu scriitorul le-a oferit copiilor posibilitatea de a afla multe secrete din spatele peniței de scris și de a pătrunde în universul magic al personajelor.
Având în vedere tema de anul acesta, cea a benzilor desenate, copiii au realizat și o expoziție de benzi de­senate inspirate din volumul ”Aripi, mustăți și minuni în căutarea curajului”, scrisă de Alec Blenche.
În Sala „Mircea Pop”, elevii clasei pregătitoare de la Școala Gimnazială Băița de sub Codru (dir. prof. Anamaria Mihaela Tănase), coordonați de prof. înv. prim. Andreea Blidar și bibliotecar școlar Emilia Pop, au citit și împărtășit povești.
A fost o întâlnire de promovare a lecturii cu bucuriile, frumusețile și beneficiile ei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.