Donație de cărți

0
119

O delegație a Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” Baia Mare, din care au făcut parte: dr. Teodor Ardelean, director, dr. Ioan Gogota și Adrian Maghear, a efectuat o vizită cu caracter profesional în localitatea Andrid, județul Satu Mare, context în care biblioteca băimăreană a donat bibliotecii comunale din această localitate 1.000 de cărți.
Volumele au fost predate bibliotecarei Rodica Florica Gorgan, în prezența mai multor oficialități locale în frunte cu primarul comunei Andrid, Papp Tibor.
„Am poposit aici la Andrid cu o donație de 1.000 de cărți la biblioteca comunală, la invitația Părintelui Protopop Ioan Socolan, fiu al satului. Întâlnirea extrem de plăcută de la primărie și bibliotecă a fost apoi urmată de scurte vizite de cunoaștere a rădăcinilor străbune. Este o zonă fascinantă prin ineditul ei, iar dincolo de obiectele cunoscute, comune multor așezări ro­mânești, aici am descoperit și obiecte utile, utilizate la munci specifice zonei Văii Ierului. Suntem mulțumiți pentru reușitele dumneavoastră, vă admirăm rezistența la presiunile timpurilor și vă dorim viață lungă în misiunea cunoașterii” – a punctat directorul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare, dr. Teodor Ardelean.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.