Achiziționarea unui sistem de terapie prin realitate virtuală pentru Centrul de Sănătate Mentală Copii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare

0
27

„Balul Inimilor”, eveniment caritabil organizat de Rotaract T.E.A.M. Baia Mare, a avut în acest an drept scop achiziționarea unui sistem personalizat de terapie prin realitate virtuală pentru Centrul de Sănătate Mentală Copii din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.
De altfel, în fiecare an, Rotaract T.E.A.M. Baia Mare, club fondat de Clubul Rotary Baia Mare 2005, își propune să contribuie la o schimbare reală în comunitate.
Împreună cu Guvernatorul Districtului 2241, Ovidiu Constantin Bunget și Diana Iluț, președintele Clubului Rotary Baia Mare 2005, Florian Sălăjeanu a participat la eveniment. În discursul său, președintele Florian Sălăjeanu a reiterat mesajul și dorința Clubului Rotary Baia Mare 2005 de a fi mereu alături de inimile celor care au nevoie de suportul rotarienilor, oferit fie de acțiunile organizate de tinerii de la Rotaract T.E.A.M. Baia Mare, fie de cele ale Interact Abstract Baia Mare ori, mai nou, RotaKids Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.