Se cer intervenții pe drumurile naționale, dezastruoase, din județ

0
84

Situația dezastruoasă de pe unele drumuri naționale din Maramureș a fost semnalată în ultima ședință extraordinară a Consiliului Județean. Consilierul Adrian Vlad a atras atenția că se impun intervenții pe unele drumuri naționale și a dat ca exemplu tronsoane din Baia Sprie și din Pasul Hera, între Rona și Petrova. Șeful administrației maramureșene, Ionel Bogdan, recunoaște și el că sunt probleme.

“Avem drumuri județene destul de bune, dar drumurile naționale arată dezastruos. Ar trebui să rezolvăm problemele din Baia Sprie, de pe Hera, între Petrova și Rona, având în vedere că începe campania electorală. Nu putem circula doar pe drumuri județene, trebuie să mergem și pe drumuri naționale”, este de părere consilierul județean, Adrian Vlad.
Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, recunoaște că sunt tronsoane cu probleme și promite intervenții la primăvară.
„Odată ce vom intra în primăvară, în luna martie, vom începe lucrările și pe drumurile județene pentru care avem câștigată finanțare prin Programul Operațional Regional și pe Programul Național de Investiții, pe Anghel Saligny. În ce privește drumurile naționale, într-adevăr sunt câteva zone unde sunt probleme: Hera, Gutâi, mai avem o zonă cu probleme spre Țara Oașului, spre Remeți și dinspre Rohia spre Măgoaja. Am primit promisiuni că se vor mobiliza cei de la drumuri. Se va turna asfalt pe Hera. Altfel, doar la plombări nu va rezista. Mai sunt mici probleme, dar sper să le rezolvăm în această primăvară-vară”, a punctat Ionel Bogdan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.