Derbi pentru cupe europene și podium • AHC Potaissa Turda – CS Minaur Baia Mare

0
48

Miercuri, 21 februarie, se va disputa restanța din etapa 17 din Liga Zimbrilor dintre AHC Potaissa Turda și CS Minaur Baia Mare. Cu formația clujeană în postura de echipă gazdă și care va debuta la ora 18 în Sala “Gheorghe Barițiu”.
Derbiul zonal are o mare relevanță pentru ambele combatante, care mizează pe un loc de cupă europeană. Cel mai aproape este formația antrenată de Alexandru Sabou, clasată pe locul 3 (38 puncte), aspirantă și în acest sezon la o nouă poziție secundă în Liga Zimbrilor.
Și Potaissa Turda se află în zona locurilor eligibile, pe 5 (27 puncte), dar scopul este de a urca în ierarhie. O pot face chiar după meciul de miercuri, în cazul unei victorii, însă ne dorim ca planurile lor să fie anulate de dorința unui nou rezultat pozitiv de către maramureșeni. Nu va fi însă facil deloc, în tabăra noastră existând mai multe indisponibilități, dar și o stare accentuată de oboseală după drumul lung până în Bosnia-Herțegovina și returul către casă.
Minaur a câștigat meciul din tur cu mari emoții, 34-33, cu un gol marcat în ultima secundă din 7 metri de Kozakevych.
Derbiul dintre Turda și Baia Mare va fi arbitrat de cuplul format din N. Costache (București) și A. Vasile (Ploiești), iar observator federal este desemnat D. Manea (București).
Rezultate și program etapa 17: CSM Vaslui – CSM București 24-20; Dinamo București – Universitatea Cluj-Napoca 43-23; SCM Politehnica Timișoara – CSU Suceava 30-34; CSM Sighișoara – CSM Focșani 25-24; HC Buzău – CSM Bacău 29-30; AHC Potaissa Turda – CS Minaur Baia Mare (miercuri, 21 februarie, ora 18); CSM Constanța – Steaua București (joi, 1 martie).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.