Curs de inițiere în Pranic Healing, 24 – 25 februarie

0
32

Sâmbătă, 24 și duminică, 25 februarie, începând cu ora 18, va avea loc un curs de inițiere în Pranic Healing. Asociația Esperando, în parteneriat cu Asociația Pranic Healing România, organizează Cursul de inițiere bazat pe o practică veche de mii de ani.
Acesta se adresează tuturor celor care vor să își îmbunătățească sau mențină starea de sănătate și celor care doresc să facă primii pași spre interiorul lor, spre spiritualitate.
Toate lucrurile care ne deranjează în viață (stresul de la muncă, frica, tristețea și singurătatea, certurile și frustrările) fac ca acest câmp energetic luminos să devină întunecat, dezechilibrat. Pe termen lung, la nivelul corpului apar boala, durerea, disconfortul, probleme de natură psihică sau fizică. Cu ajutorul acestei tehnici – fără contact fizic- se pot detecta și îndepărta dezechilibrele. Tehnica poate fi învățată de oricine.
După acest curs, veți putea să faceți tratamente vouă și altora, aplicând protocoalele în­vă­țate; faceți vindecare de la distanță, în cazul în care pacientul nu este prezent fizic; vă mențineți sănătoși; ameliorați o gamă largă de boli fizice, inclusiv dureri de cap, boli cardiace, tulburări gastro-intestinale; învățați tehnici de respirație și meditație.
Locul de desfășurare a cursului va fi anunțat celor înscriși. Lector: Andrada Crăciun, lector autorizat de către Institutul de la Manila să predea în România. Certificare: la finalul cursului vei primi un certificat oficial emis de Institutul de la Manila. Înscrieri și informații la tel. 0745614431.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.