MaraMedica – manifestare științifică și expozițională

0
47

În perioada 14 – 16 martie, Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în colaborare cu Colegiul Medicilor, organizează manifestarea științifică și expozițională MaraMedica. Cea de-a XIX-a ediție a evenimentului va avea loc la Biblioteca Județeană “Petre Dulfu” Baia Mare.
MaraMedica se adresează producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimico-farmaceutice pentru medicină.
Componenta expozițională a manifestării, organizată în Salonul Artelor, va aduce în atenția celor interesați tehnologii digitale și soluții moderne care răspund provocărilor medicinei generale.
Sunt invitați să participe producători și distribuitori de echipamente, aparatură și instrumente pentru cabinete medicale, importatori de consumabile necesare în desfășurarea activității medicinei generale, prestatori de servicii specializate, antreprenori și dezvoltatori de tehnologii pentru industria medicală și farmaceutică.
Program de vizitare, cu intrare liberă: 14 – 16 martie, în intervalul orar 10 – 19 (joi și vineri) și 9 – 13 (sâmbătă).
Înscrieri și informații suplimentare componenta expozițională: CCI MM, email: expo@ccimm.ro, tel. 0733674898, Oana Bran.
Înscrieri și informații suplimentare componenta științifică: Colegiul Medicilor Maramureș, email: office@colmedmm.ro, tel./fax. 0262218018, site: www.colmedmm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.