CSM Baia Mare, medalii la un turneu internațional în Austria

0
125

Mai mulți sportivi legitimați la CSM Baia Mare de la secția judo, însoțiți de antrenorul Alin Popdan, au concurat, în 24 și 25 februarie, la International Judo Tournament de la Viena (Austria), competiție adresată categoriilor de vârstă U23, U18, U16 și U14. La startul evenimentului s-au prezentat 105 cluburi și 22 de țări, care au totalizat 752 de judoka – 532 la categoria masculin și 220 la feminin.
Cu doi dintre sportivi, CSM Baia Mare a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Daria Maria, câștigătoare a patru meciuri, trei în dauna unor sportive din Austria și un meci adjudecat în fața unei adversare din Cehia, a obținut locul 1 la Under 16, categoria 36 kg. Alex Suciu a avut de înfruntat doar doi adversari, unul din Letonia și celălalt din Austria, pentru asigurarea medaliei de aur, cucerită la Under 14, categoria +73 kg.
Alte trei judoka de la CSM Baia Mare s-au clasat pe locuri onorabile, dacă ținem cont de numărul mare de sportivi înscriși. Nicola Cozma a terminat turneul internațional pe locul 5 la Under 14, categoria 48 kg, Sara Tătăran s-a situat pe locul 7, în cadrul aceleiași categorii și greutăți, iar Ștefania Bălănean a ocupat locul 7 la U14, categoria 36 kg.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.