Sanctuarul Martirilor și Mărturisitorilor Români ai Secolului XX

0
35

Sanctuarul Martirilor și Mărturisitorilor Români ai Secolului XX este dedicat Fericiților Episcopi Martiri și reprezintă una dintre modalitățile prin care Eparhia Greco-Catolică de Maramureș se îngrijește de perpetuarea memoriei celor care s-au jertfit până la sacrificiul propriei vieți, din dragoste față de Dumnezeu pentru unitatea Bisericii lui Hristos și pentru libertatea neamului românesc, dând mărturia supremă despre adevărul credinței.
Fiind un loc de rugăciune și de reculegere, Sanctuarul va oferi celor care îl vizitează posibilitatea de a asculta și medita Cuvântul lui Dumnezeu, de a participa la viața liturgică a Bisericii Greco-Catolice, de a avea acces la Sfintele Taine, mai ales Sfânta Spovadă și Sfânta Împărtășanie, în cadrul rânduielilor liturgice, cu precădere cu ocazia pelerinajelor organizate.
Totodată, se pot organiza exerciții spirituale, meditații, conferințe sau întâlniri, pelerinaje precum și alte inițiative care să faciliteze atingerea finalităților pentru care este înființat Sanctuarul.
Vă invităm să vă ală­turați proiectului și să contribuiți prin finanțarea uneia sau mai multor cărămizi care vor clădi Sanctuarul. Toate donațiile pentru sanctuar se fac în conturile:
SANCTUARUL MARTIRILOR SI MARTURISITORILOR ROMANI AI SECOLULUI XX
BCR RON: RO28 RNCB 0185 1713 8077 0001; SWIFT: RNCB RO BU; EPISCOPIA ROMANA UNITA CU ROMA GRECO-CATOLICA DE MARAMUREȘ; BCR EUR: RO33 RNCB 0182 0341 3629 0002; BCR USD: RO06 RNCB 0182 0341 3629 0003; SWIFT: RNCB RO BU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.