Plombări pe străzile cu probleme din Sighet

0
49

Lucrările de întreținere și reparații cu mixtură asfaltică sunt în derulare pe străzile din municipiul Sighetu Marmației, anunță autoritatea locală. Intervențiile, executate de SPG Urbana, respectă un grafic bine stabilit, dar ce poate suferi și anumite modificări.
Astfel, până în 15 martie 2024 se intervine sau urmează a se interveni pe străzile: B-dul Independenței, N. Titulescu, N. Grigorescu, M. Kogălniceanu, Cart. Constructorului, Pintea Viteazul, Gh. Lazăr, Szillagyi Istvan, Lucian Blaga, Izei, Xenopol, T. Bilțiu Dăncuș, Balc Vodă, Arieșului, N. Bălcescu, Căprioarei.
Apoi, în perioada 18 – 22 martie 2024 se va interveni pe străzile: Plevnei, Dr. Pop Victor, Basarabiei, Al. Ivasiuc, V. Alecsandri, G. Coșbuc, T. Vladimirescu, Popa Lupu, Pandurilor, Gen. Mociulschi, Florilor, Unirii, Ștefan cel Mare, Gh. Șincai, Bogdan Vodă (de la podul Ronișorii până la sensul giratoriu din zona BIG), Gh. Doja, Bogdan Vodă (de la sensul giratoriu din zona BIG până la stația Lukoil).
În perioada 25 – 30 martie 2024 se va interveni pe străzile: Dragoș Vodă, Tompa, Crișan, Tisei, Șugău. “Menționăm faptul că acest grafic poate suferi modificări, în cazul în care vremea nu va permite intervenția lucrătorilor. De asemenea, străzile pe care se vor efectua lucrări de modernizare în acest an sunt: Gării, Eroilor, Zimbrului, Gh. Barțiu, Pintea Viteazu, Corbului, Locul Târgului”, au explicat cei din administrația locală. De luat în considerare și faptul că intervențiile se desfășoară cu restricții parțiale de trafic rutier.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.