Prindem sau nu play-offul? CSM Arcada Galați – Știința Explorări Baia Mare

0
32

Sâmbătă, 16 martie, în Divizia A1 la volei masculin este programată ultima etapă a sezonului regulat. Știința Explorări Baia Mare joacă în această rundă pe terenul campioanei CSM Arcada Galați, partidă care se va derula începând cu ora 18.
Campioana este ma­rea favorită a acestui meci și mizează pe trei puncte, care să o mențină pe prima poziție la finalul sezonului regulat. Știința Explorări a plecat la malul Dunării cu speranța că poate produce marea surpriză, eventualitate în care și-ar consolida poziția 8, ultima de play-off. Comparând cele două echipe, va fi extrem de dificil, poate chiar spre imposibil, însă voleibaliștii noștri nu au nimic de pierdut și nu trebuie să joace niciun fel de presiune. Sau, poate, vine surpriza de la Cluj și Universitatea va acumula trei puncte din confruntarea cu SCM Zalău, contracandidata băimărenilor la poziția de play-off. Și în acest meci este puțin probabil să iasă așa cum ne dorim, dar trăim cu speranța într-o minune. În cazul în care va fi invers, Știința Explorări va fi angrenată în lupta pentru locurile 9-12, alături de Unirea Dej, Universitatea Timișoara și Universitatea Cluj-Napoca, ultimele două fiind sortite retrogradării.
Meciul din ultima etapă a sezonului regulat va fi oficiat de Darius Meșca (Ploiești) și Rareș Puni (Iași).
Etapa 22, ultima a sezonului regulat (sâmbătă, 15 martie): Dinamo București – CSU Universitatea de Vest Timișoara (ora 15); CSM Constanța – CSM Corona Brașov (ora 18); CSM Arcada Galați – Știința Explorări Baia Mare (ora 18); Universitatea Cluj-Napoca – SCM Zalău (ora 18); SCMU Craiova – Rapid București (ora 19).
În devans: Unirea Dej – Steaua București 0-3.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.