Record în 48 de ore! 10 automarfare cu 95 tone de deșeuri oprite la intrarea în țară

0
42

Polițiștii de frontieră din Borș II și Nădlac II, împreună cu lucrători ai Comisariatelor Județene Bihor și Arad din cadrul Gărzii Naționale de Mediu și Protecției Consumatorului, nu au permis intrarea în țară a 10 automarfare încărcate cu 95 tone de deșeuri, în total.
Polițiștii de frontieră din Borș II și Nădlac II au efectuat, în ultimele 48 de ore, pe sensul de intrare în țară, controlul specific asupra a 10 automarfare conduse de cetățeni români. Conform documentelor de însoțire, acestea transportau diverse bunuri (anvelope, aparate fitness, îmbrăcăminte second-hand, vitrine frigorifice, jucării, mobilă second-hand) de la diferite societăți comerciale din Germania, Suedia și Belgia pentru firme din România.
Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestor transporturi, s-a solicitat sprijinul instituțiilor abilitate care nu au permis intrarea în România a respectivelor bunuri, fiind returnate pe teritoriul Ungariei.
În urma verificărilor, automarfarele erau încărcate cu 95.000 kg de deșeuri (NR: un adevărat RECORD), pentru care șoferii nu au prezentat documentația necesară prevăzută de lege pentru importul lor în România.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.