Copii de la Școala Profesională Fărcașa, la un turneu în Franța

0
53

La invitația Primăriei comunei Gonneville-La-Mallet, din departamentul Seine-Maritime (regiunea Normandie-Franța), o echipă formată din copii de la Școala Profesională Fărcașa (ciclul gimnazial) va participa, în perioada 19-20 mai 2024, la un puternic turneu alături de alte echipe alcătuite din copii născuți în anii 2010-2011.
Este a doua participare la această competiție a unei echipe din Fărcașa, după cea din 2016, când copiii noștri au ocupat un binemeritat loc IV din 12 echipe prezente. De altfel, la invitația Primăriei comunei Fărcașa, în 2018, o echipă din Gonneville-La-Mallet, în frunte cu primarul comunei, dl. Herve Lepileur, a participat la turneul organizat pe stadionul din Tămaia, turneu pe care l-au și câștigat.
În vederea selecționă­rii celor mai buni fotbaliști și a unei cât mai bune prestații în Franța, pe stadionul comunal din Tămaia, sub comanda antrenorilor Radu Lauran și Ciprian Zoicaș, copiii se antrenează intens, miercuri având și un meci cu o echipă din Șomcuta Mare.
Tot pe gazonul stadionului comunal s-au mai antrenat și echipa de copii U 10, antrenor Ovidiu Mugur-Coza și cea de seniori, din Liga a IV-a, CS Fărcașa.
Pe pista de atletism pompierii voluntari ai SVSU Fărcașa se pregăteau și ei pentru o cât mai bună evoluție la concursurile profesionale organizate de ISU Maramureș. (sursa: Comuna Fărcașa Maramureș Facebook)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.