Se caută Capitala Tineretului din România pentru anul 2026!

0
35

Capitala Tineretului din România este un program-cadru de tineret, ce permite organizațiilor de și pentru tineret să promoveze temele importante pentru categoria socială pe care o reprezintă și ajută autoritățile locale să-i identifice problemele și să atragă investiții publice și private pentru rezolvarea acestora și dezvoltarea ecosistemelor de sprijin.
Programul “Capitala Tineretului din România” urmărește principii similare cu cele ale ti­tlului de „Capitala Europeană a Tineretului“ și oferă o oportunitate unică orașelor din țară de a-și transforma propriile viziuni în proiecte concrete, cu participarea activă a tinerilor.
Orașul câștigător va beneficia de un premiu financiar în valoare de 50.000 euro din partea Băncii Comerciale Române.
Titlul va oferi și oportunitatea de a atrage alte surse de finanțare din diferite surse publice și private și deținătorul său va beneficia de asemenea de posibilitatea de a găzdui diferite evenimente de rang național organizate de instituții publice și rețele de tineret din România, spun cei de la eurodesk.ro.
Sunt invitate să participe la apel localitățile de rangul 0, I, II sau III (municipii, orașe, Municipiul București și sectoarele sale) din România.
Termenul limită pentru depunerea candidaturilor din runda I este 30 iunie 2024, ora 16.59 (ora României).
Mai multe detalii sunt disponibile pe: https:// capitalatineretului.ro/apel_2026.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.