O nouă tehnică de recuperare neuromotorie şi antrenament fizic

0
29

În Baia Mare, terapia Galileo
Specialişti din Germania prezintă, într-un eveniment unic în Baia Mare, o nouă tehnică de recuperare neuromotorie şi antrenament fizic, terapia Galileo.
Evenimentul este organizat de Asociaţia Esperando, cu participarea specialiştilor din Germania, dedicat persoanelor cu dizabilităţi/ afecţiuni neuromotorii şi terapeuţilor din România.
Specialiştii de la Centrul de Reabilitare Neurologică Dagmar Siebold din Berlin aduc informaţii valoroase despre terapia Galileo, beneficiile ei, programe de recuperare, exemple practice, totul pentru a obţine rezultate excepţionale.
Pentru persoanele cu dizabilităţi/ afecţiuni neuromotorii, care vor participa la eveniment, vor realiza, individual, evaluări şi planuri de recuperare – personalizate.
Evenimentul va avea loc în 14 – 15 mai 2024, între orele 9:00 – 18:00, la Centrul de Zi de Recuperare Esperando, Colonia Topitorilor, nr. 14, Baia Mare.
Locurile sunt limitate.
Pentru a beneficia de experienţa vastă a unor specialişti în terapia Galileo, care îi vor ghida către o cale mai uşoară de recuperare, persoanele cu dizabilităţi (copii şi adulţi) sunt invitate să îşi facă o programare până în data de 30.04.2024. Cei care se înscriu, plătind un avans de 50% din valoarea intervenţiei, trebuie să trimită vârsta şi diagnosticul persoanei căreia i se va realiza planul de recuperare, până în 30.04.2024. Costul intervenţiei pentru persoanele cu dizabilităţi – 130 euro/ persoană. Taxa de participare pentru terapeuţi: 50 euro Pentru programări: 0745 614431; 0752 155755; office@esperando.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.