Solista Ancuța Pop a făcut impresie bună la Chefi la cuțite

0
28

Episodul 12 din sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite, din 15 aprilie, a adus-o în centrul atenției pe Ancuța Pop, în vârstă de 33 de ani, din Maramureș. Solista spune că s-a înscris în competiție într-un moment dificil prin care a trecut familia sa. Era anul în care soțul său a fost diagnosticat cu o boală grea, în timp, partenerul său de viață a reușit să iasă învingător în lupta cu boala.
La Chefi la Cuțite, Ancuța Pop a venit îmbrăcată cu sumna pe care mama ei a purtat-o atunci când a fost mireasă, în urmă cu circa 45 de ani.
“În costumul tradițional mă simt cea mai frumoasă. Și pe stradă dacă merg parcă lumea altfel te vede. Am venit în­căl­țată cu opinci făcute la mine în sat de meșteri populari din Moisei. Acum sunt solistă muzicală. Mi-am dorit să fiu polițistă. M-am apucat de cântat datorită soțului meu”, a spus Ancuța Pop.
În cadrul emisiunii, maramureșeanca a gătit gulaş cu cartofi și afumătură. Și-a “asezonat” preparatul cu câte un pahar de horincă adusă din Maramureș. Ținuta sa și preparatul său culinar i-au impresionat pe jurați, așa că Ancuța Pop a obținut trei cuțite, mergând în etapa următoare a show-ului de televiziune.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.