În Baia Sprie • S-a răsturnat pe carosabil și autoturismul a luat foc

0
87

Duminică, 5 mai, la ora 17:16, polițiștii au fost sesizați că un autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar ulterior ar fi luat foc.
În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului, care a reușit să iasă din autoturism îna­inte de izbucnirea incendiului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și nu se află sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Accident mortal în Borșa

Vineri seara, la ora 19:58, polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident de circulație, pe strada Rotundului, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.
La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat care conducea un scuter a pierdut controlul direcției și s-ar fi izbit violent de un stâlp de electricitate, situat pe partea dreaptă.
Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost transportat la spital unde, la scurt timp, a decedat.
Totodată, polițiștii au stabilit că, în momentul producerii accidentului, conducătorul mopedului nu purta casca de protecție.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Trei persoane au ajuns la spital

Sâmbătă seara, polițiștii au intervenit la un accident de circulație, produs pe DN 18.
În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 50 de ani, din Moisei, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi încercat să efectueze o depășire, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un tânăr, de 28 ani.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autovehicul care, la rândul său a acroșat un al patrulea autoturism.
Trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului care ar fi încercat să efectueze depășirea. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.