Concerte caritabile cu Corala ARMONIA din Baia Mare

0
76

Împărtășiți de Lumina Învierii lui Hristos, membrii Coralei Armonia din Baia Mare, dirijor Adrian Iercoșan, oferă bucuria înălțătoare a muzicii corale, spre ajutorul copiilor și familiilor lor – beneficiari ai Centrului de zi Sf. Brâncoveni, din Desești.

Vineri, 10 mai, la Desești și Sighetu Marmației

Vineri 10 mai, de Sărbătoarea Izvorul Tămăduirii, Corala Armonia va susține două concerte caritabile: de la ora 16, la Biserica monument UNESCO și în Desești, după Sfânta taină a Mas­lului; și de la ora 18, cu binecuvântarea episcopului Maramureșului și Sătmarului, va avea loc concertul caritabil la Centrul Cultural Pastoral Sf. Iosif Mărturisitorul, Sighetu Marmației.

Sâmbătă, 11 mai, concert la Baia Mare

Sâmbătă, 11 mai, Corala Armonia va susține în Baia Mare un nou Concert Pascal în sprijinul copiilor beneficiari ai Centrului de zi Sf. Brâncoveni din Desești. Concertul are loc la ora 18, la Catedrala Greco-catolică Sf. Maria.
Alături de corala Armonia sunt cluburile Rotary din Baia Mare și Sighetu Marmației. Intrarea la concerte se face cu donare de sume de bani sau alimente neperisabile (zahăr, ulei, făină, mălai, orez, paste făinoase, oțet, fasole uscată, linte, ceapă, usturoi, cartofi, diferite conserve, vegeta, mirodenii… etc., colectate de organizatori la intrare).
Faptele bune sunt binevenite în orice zi, nu doar în zilele de mare sărbătoare! Binele se face împreună!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.