Sezon încheiat victorios

0
146

CS Minaur Baia Mare – Sănătatea Cluj-Napoca 3-1 (0-1)
În ultima etapă a sezonului, de play-out, CS Minaur Baia Mare a învins-o pe Sănătatea Cluj-Napoca cu scorul de 3-1 (0-1) și a încheiat această fază fără eșec, parcurs care a consemnat salvarea de la retrogradare.
Cu liniștea îndeplinirii obiectivului și de-o parte și de cealaltă, a rezultat un meci cu multe situații și cu patru reușite. ”Galben-albaștrii” nu au făcut o primă parte deloc reușită și s-au văzut conduși după primele 45 de minute prin golul reușit de Mohamed Diomande în minutul 38.
Repriza secundă a aparținut băimărenilor, care au întors rezultatul. Raphael Stănescu a egalat în minutul 66 cu un șut de la 11 m, Paul Batin își aduce echipa în avantaj peste 5 minute cu o reluare de la aproximativ 10 metri, iar Raul Vitan stabilește scorul final în minutul 85 cu cea mai frumoasă reușită a întâlnirii, șut de la 16 metri în vinclul porții.
CS Minaur Baia Mare: Breban – Potcoavă (46, Csiszer), L Achim, D. Simion, Tincu (46, Serediuc), D. Mureșan, R. Stă­nescu, Vitan, B. Pop (46, Matei), Cândea (57, Orosz), Batin (77, Ba­tin). Rezerve: Recean, R. Lazăr, Ștefănescu, Bud. Antrenor: Ciprian Danciu.

Rezultatele etapei 10, ultima din play-out: CS Minaur Baia Mare – Sănătatea Cluj-Napoca 3-1; CSM Victoria Carei – Olimpia MCMXXI Satu Mare 2-5; Lotus Băile Felix – Minerul Ocna Dej 3-0 (la ”masa verde”).

Au retrogradat în Liga 4: Olimpia MCMXXI Satu Mare și Minerul Ocna Dej.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.