Carla Ioana Marchiș, locul 13 la Cupa Mondială

0
35

“Suntem extrem de recunoscători că am putut reprezenta România la Cupa Mondială de șah din 22 iunie – 3 iulie, în Batumi, Georgia. Ce onoare să fim printre cei mai buni dintre cei mai buni jucători și antrenori de șah din lume!”, transmit cei de la Clubul Tinerii Lei Baia Mare. Competiție unde Clubul Tinerii Lei Baia Mare a fost reprezentat de Carla Ioana Marchiș (8 ani). Cupa Mondială de șah s-a adresat categoriilor de vârstă Under 8, Under 10 și Under 12.
Șahista din Baia Mare a concurat la categoria Under 8 și a presupus 10 zile continue de concentrare a minții. “După 10 zile intense de turneu, Carla a luptat până la final și a ocupat locul 13 din 48 din cele mai bune jucătoare din lume la categoria ei. Mai presus de toate, am învățat atât de multe valori importante în această competiție încât le vom aplica pentru a crește mai mult și a face lucrurile și mai bine în viitor”, se arată în postarea clubului băimărean.
Carla s-a apucat de șah în urmă cu trei ani și este antrenată cu Lucian Adrian Griga. De asemenea, este elevă la Școala “Lucian Blaga” Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.