CSM Știința Baia Mare a revenit la antrenamente

0
40

După vacanța de vară, vicecampioana CSM Știința Baia Mare a revenit la antrenamente și se pregătește pentru continuarea sezonului, în campionat și Cupa României.
Vara aceasta a adus și anumite permutări în rândul lotului de jucători, conducerea clubului renunțând la patru jucători, la gruzinii Levan Papidze, Mate Dardzulidze și Luka Dvalis, respectiv sud-africanul Anelka Barends. Nu au fost transferați alți jucători, în schimb vicecampioana a anunțat prelungirea contractului cu Alexandru Țiglă, dar și cu tehnicianul Eugen Apjok.
Reunirea lotului nu s-a făcut în formulă completă, cinci jucători băimăreni fiind plecați cu naționala României în Statele Unite ale Americii, la Summer Tour. Astfel, Eugen Apjok nu poate beneficia de serviciile lui Robert Irimescu, Ștefan Răzvan Iancu, Nicolaas Immelman, Jason Tomane și Paul Popoaia.
CSM Știința se va pregăti până la primul joc oficial pe plan local. În 10 august este stabilită restanța din etapa 8 din deplasare cu Rapid, iar în 17 august va reîncepe Liga de Rugby, când este planificată etapa 9. Cu un meci în minus, “zimbrii” băimăreni ocupă locul 3, cu 28 de puncte, sub SCM Timișoara (31) și Dinamo București (29).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.