S-a încheiat ediția a XIII-a a proiectului „SOS – Producția de alimente”. Obiectivele propuse și pentru ediția din acest an au fost: abordarea realistă a unor probleme de sănătate, pe care le ridică alimentele nesănătoase; schimbarea mentalităților privind alimentația, prin intensificarea activităților de educație în fiecare instituție de învățământ parteneră; realizarea unor schimburi de experiență pe această temă între parteneri, prin lucrările/materialele prezentate și prin activitățile desfășurate în cadrul proiectului; promovarea de demersuri didactice în domeniul educației, prin consolidarea relației dintre creație, educație și abilitățile practice ale elevilor, precum și asigurarea interdisciplinarității educației etc.
Au participat cu lucrări la această competiție, având ca temă promovarea unui stil de viață sănătos printr-o alimentație echilibrată, 350 elevi din 26 județe, la cele 3 secțiuni: • Secțiunea I – concurs de afișe realizate cu ajutorul calculatorului • Secțiunea II – concurs de eseuri • Secțiunea III – concurs de desene realizate prin tehnică clasică.