Liste pentru angajații care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19 la Sighetu Marmației

0
54

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sighetu Marmației s-a întrunit luni, 19 aprilie 2021 în ședință extraordinară, pentru a lua act și stabili măsuri în vederea punerii în aplicare a prevederilor Instrucțiunilor Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 , privind asigurarea vaccinării angajaților operatorilor economici cu vaccinul AstraZeneca.
Astfel, toți operatorii economici care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Sighetu Marmației, care au un număr de angajați mai mic de 100 de persoane, pot să întocmească liste nominale cu angajații care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19 și să le transmită Direcției de Sănătate Publică Maramureș (fax – 0262276002 sau email – dspj. maramures@dspmm.ro).
Vaccinarea angajaților operatorilor economici cu vaccinul AstraZeneca se va realiza fără programare pe platforma de programări, la Centrul de vaccinare din incinta Sălii de sport a Școlii Gimnaziale „Ioan Mihaly de Apșa” din Sighetu Marmației, str. Mihai Viteazu nr. 41.
Tot fără programare se poate prezenta la Centrul de vaccinare orice persoană care dorește să se imunizeze cu vaccinul AstraZeneca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.