Activităţi comerciale ilicite

0
632

La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii Biroului de Ordine Publică au acţionat pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite precum şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, fiind controale peste 30 de persoane fizice şi juridice. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 23 de sancţiuni, de peste 7.000 lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 410 lei. De asemenea, au fost executate trei mandate de aducere.

Doi sigheteni şi un borşean sînt cercetaţi pentru furt

La sfârşitul săptămânii trecute, administratorul unei societăţi comerciale din Sighetu Marmaţiei a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt. El a declarat că, în noaptea de 19/20 noiembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în incinta unui magazin situat pe strada Gheorghe Doja, de unde au sustras ţigări, băuturi alcoolice şi produse cosmetice. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat doi tineri, de 17 şi 19 ani, din municipiu, bănuiţi de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
Şi poliţiştii din Borşa au identificat un tânăr, de 31 de ani, din localitate, care, la sfârşitul lunii trecute ar fi comis un furt dintr-un imobil. Din investigaţii a reieşit că în noaptea de 29/30 octombrie a.c., acesta ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei, din localitate, de unde a sustras 3.000 de euro şi 2.000 de lei.
Pe numele borşeanului, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.