Ludovica Rusu, manager la „Infecţioase”

0
148

În urma concursului care a avut loc la începutul lunii decembrie 2018, Spitalul de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din Baia Mare are un nou manager: Ludovica Rusu (a fost director financiar).
Contractul de management a fost semnat de şeful administraţiei judeţene, Gabriel Zetea. Noul manager a spus: ”Lucrez în acest spital de 15 ani, în sectorul financiar-contabil. Vă asigur că voi continua proiectele începute de echipa de conducere a Spitalului. Cei care au trecut pragul acestui spital au văzut realizări majore de-a lungul timpului, investiţii pe care dorim să le continuăm. Le mulţumesc celor care au încredere în mine şi promit să nu-i dezamăgesc”, a conchis Ludovica Rusu.
Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a declarat: „Părerea mea este că la conducerea spitalelor este de preferat să nu se afle un medic, ci un economist, un contabil, un om care să ştie să facă administraţie internă. Niciodată nu am fost nevoiţi să punem bani pentru funcţionarea Spitalului de Boli Infecţioase la stabilirea bugetului judeţului, toţi banii solicitaţi fiind doar pentru investiţii, deoarece această unitate medicală a reuşit mereu să se susţină prin contractele încheiate cu Casa de Asigurări de Sănătate”. (A.B.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.