Două pensiuni cu piscine din Maramureş uimesc România

0
561

Piscina „Pă coastă” din localitatea Mara şi hotelul „Castel Transilvania” din municipiul Baia Mare au fost incluse într-un top 10 al pensiunilor cu piscine uimitoare despre care nu ai crede că sunt în România, realizat de site-ul calatorinbascheti.ro.
Pe locul 1 în acest top tronează chiar piscina „Pă coastă” situată în localitatea Mara. „Începem topul în forță, poate, cu cea mai spectaculoasă piscină pe care am văzut-o vreodată, în România. Aflată pe o coastă a munților Gutâi (Gutin), în satul maramureșean Mara, piscina „Pă Coastă” îți descoperă două lumi, una autentic românească și una cât se poate de exotică, unde te vei simți pentru câteva ore ca în Maldive (și nu e nicio exagerare)”, descrie calatorinbascheti.ro. Site-ul oferă, totodată, indicaţiile necesare pentru ca turiştii să ajungă în această locaţie.

Hotel „Castel Transilvania”
Hotel „Castel Transilvania”

„Ca să ajungeți aici, căutați pensiunea-restaurant „Păstrăvăria Mara”, de care aparține piscina, și să urcați cel mult 100 de metri până pe vârful coastei. Pri­ve­liștea de aici e una de vis. De sus, se vede aproape tot satul, o cascadă superbă, dar și pădurea în mijlocul căreia e săpată piscina. Designul e unul uimitor, terasa piscinei find construită exclusiv din lemn și acoperită cu stuf. E de departe locul unde veți face cele mai spectaculoase fotografii”, se mai arată pe calatorinbascheti.ro. În acelaşi top, hotelul „Castel Transilvania” Baia Mare ocupă locul 5. „Privit de sus, complexul arată incredibil. Piscina e înconjurată de câteva construc­ții, care te duc cu gândul la bungalourile din Bali. Acesta este „touch-ul” exotic, pe care arhitecții au vrut să-l dea locului, deși se încadrează perfect și în stilul autentic maramure­șean. Nu e necesar să dormiți aici, deși și hotelul este cât se poate de spectaculos. Construc­ția imită castelele cu specific transilvănean, iar bucătăria este una de 5 stele”, punctează calatorinbascheti.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.