Lidl angajează la Cafeneaua cu Joburi Baia Mare

0
446

Îți cauți un loc de muncă? Vrei să lucrezi pentru o companie de top în retailul românesc, să faci parte dintr-o echipă de succes și să investești în viitorul tău profesional?

Vino la Cafeneaua cu Joburi în Baia Mare, pe 22 septembrie, începând cu ora 10 să stai de vorbă cu echipa Lidl.

Îți punem la dispoziție un mediu relaxat, o cafea aromată și profesioniști gata să îți ofere detaliile de care ai nevoie.

Dincolo de abilitățile tale, de experiența ta și de cum arată CV-ul tău, contează atitudinea ta. Ai abilități de comunicare, îți place să lucrezi cu oamenii, ești organizat, implicat și gata să îți asumi responsabilități?

Atunci drumul tău duce direct la standul LIDL din cadrul Cafenelei cu Joburi Baia Mare!

Pregătește-ți CV-ul și aplică online înainte să vii la eveniment pe https://cariere.lidl.ro/ , pentru postul de Vânzător.

Oportunitatea de a lucra într-o echipă dinamică, în cele mai bune condiții de pe piață și de a te bucura de un pachet de salarii și beneficii de top chiar lângă casa ta.

Alături de oportunitățile variate pentru viitorul tău profesional, ai la dispoziție tot ce îți trebuie pentru a-ți construi o carieră într-o companie care investește în evoluția ta prin traininguri, programe de dezvoltare și cursuri de specializare.

Pentru că, LIDL înseamnă o echipă ambițioasă și de succes, în care fiecare coleg are un rol important pentru a obține cele mai bune rezultate.

Te așteptăm la Cafeneaua cu Joburi pentru o discuție față în față, să ne cunoaștem poveștile și să aflăm cât de bine ne potrivim!

Dacă ți-am stârnit interesul și vrei să fii printre primii care află mai multe detalii, accesează următoarele link-uri:

Eveniment Baia Mare – https://fb.me/e/GrbOZ9Kd

Pagina Cafeneaua cu Joburi – https://www.facebook.com/cafeneauacujoburi/

Cariere LIDL – https://cariere.lidl.ro/

Nu uita! Baia Mare – 22 septembrie, Hotel Mara, Cafeneaua cu Joburi! Ne vedem acolo!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.