Misiune economică în Slovacia

0
29

O delegație condusă de președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Florentin-Nicolae Tuș, din care au mai făcut parte directorul economic Diana Cheța, directorul Servicii și evenimente Oana Dulf, președintele Camerei de Comerț și Industrie Sălaj – Paul Morar și administratorul companiei SC Real INFO SRL – Gabriel Costin, a participat, în perioada 4 – 7 mai, în Trnava, Slovacia, la o misiune economică.
Scopul întâlnirii a fost de a identifica potențiali parteneri de business pentru companiile membre ale CCI Maramureș și de a consolida relațiile parteneriale cu CCI Trnava, relații care au început în urmă cu 20 de ani.
În cadrul misiunii economice s-a semnat un acord de cooperare care prevede, printre altele, cooperarea directă în scopul promovării relațiilor bilaterale economice, științifice, tehnice și de informare între structurile antreprenoriale slovace și române, inclusiv între autorități.
De asemenea, cele două instituții camerale vor organiza în comun prezentări, expoziții, seminarii, conferințe, întâlniri de afaceri, vor identifica parteneri de cooperare pentru mediul de afaceri și vor elabora cereri comune de participare la proiecte, granturi și alte programe europene.
Programul misiunii economice din Trnava a continuat cu întâlniri de afaceri, urmate de vizitarea Parcului Științific Universitar “Slovacia” al Universității de Tehnologie din Trnava și o vizită la o fabrică de bere artizanală, cu tradiție, Sessler Brewery.
Președintele CCI MM, Florentin-Nicolae Tuș, a adresat invitația oficială omologilor din Trnava de a participa, în toamnă, la Rivulus Dominarum, eveniment expozițional de tradiție în Maramureș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.