Unde mergem în week-end?

0
379

Copiii, aşteptaţi la mall

Începînd de astăzi, 12 decembrie, şi pînă în 20 decembrie, zilnic, între orele 17 şi 20, copiii sînt aşteptaţi la mall-ul Gold Plaza (etajul doi) pentru a confecţiona pomi de Crăciun, ornamente, globuri. De asemenea, învaţă colinde, se joacă şi se distrează. Muzica şi dansul sînt asigurate de Mr. Nicu, iar spiriduşii de la Club Magic îi ajută pe cei mici să facă dulciuri pentru Moş Crăciun.

craciun_55Chef caritabil pentru „Un Crăciun mai frumos”

Clubul de motociclişti Rock N’Road din Baia Mare organizează astăzi un chef cu scopul de a strînge fonduri pentru cele două familii sărace pe care doresc să le ajute în acest an în cadrul celei de-a şasea ediţii a campaniei caritabile „Un Crăciun mai frumos”. Evenimentul va începe la ora 20, la localul Rock N’Road Pub din Baia Mare (str. G. Coşbuc 50). Cei prezenţi se vor bucura de concertul trupelor The Ash Band şi Road Players Band. Prima familie (Trif) pe care motocicliştii doresc să o ajute este din Copalnic şi are patru copii, cu vîrste cuprinse între 4 şi 15 ani. Doar tatăl are loc de muncă. Cealaltă familie, Szilagyi, din Mocira, are trei copii, cu vîrste între 2 şi 8 ani. Tatăl este ciurdarul satului, iar mama are 34 de ani şi nu munceşte. “Ambele familii trăiesc într-o singură cameră, în condiţii deosebit de modeste. Ar avea nevoie de maşină de spălat (semiautomată, neavînd apă curentă), lenjerie de pat, masă pliantă (copii îşi fac temele pe pat), haine, jucării (nu foarte multe din cauza lipsei spaţiului pentru depozitare)”, subliniază Csabi Rusiczki, preşedintele clubului. Cei care doresc să doneze îl pot contacta pe preşedintele clubului la numărul de telefon: 0755-628.019. Donaţiile vor fi înmînate familiilor în 20 decembrie (duminică).

Concerte ale Fanfarei Municipale

În cadrul manifestărilor prilejuite de Iarna Băimăreană, Fanfara Municipală susţine un concert de colinde atît astăzi, 12 decembrie, de la ora 18, în Piaţa Revoluţiei, cît şi mîine, 13 decembrie, de la ora 18, în Centrul Vechi. Seria concertelor continuă sîmbătă, 19 decembrie, de la ora 18, în Centrul Vechi, şi duminică, 20 decembrie, de la ora 18, în Piaţa Revoluţiei.

seiniPoliţiştii colindăla Seini

Asociaţia Poliţiştilor Creştini din România va concerta mîine, 13 decembrie, la Casa de Cultură din Seini (str. M. Eminescu 2). Concertul de colinde va începe la ora 16.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.